Ανακοινώσεις

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης, καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 7, 4ος όροφος.

Σε ενδεχόμενο μή απαρτίας (το πιθανότερο), η Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Πρακτικογράφου.

2. Απολογισμός πεπραγμένων Μαΐου 2022 - Μαΐου 2023

3. Τροποποίηση άρθρων Καταστατικού

4. Τροποποίηση Εσωτερικού Κανονισμού

5. Ομιλίες - Ενημερώσεις

Από τον Σύνδεσμο ανακοινώνεται ότι, έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, μπορείτε να υποβάλετε τις δηλώσεις ενεργείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η δήλωση μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (κατεβάστε την δήλωση από εδώ)

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Θεσσαλονίκης προτίθεται να πραγματοποιήσει ΝΕΑ Σχολή Κριτών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και σε συνεργασία με την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσ/νίκης και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσ/νίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση από την ηλεκτρονική σελίδα του Συνδέσμου (www.krikath.gr) , η οποία κατατίθεται είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε στα γραφεία του Συνδέσμου (Βασ. Ηρακλείου 14, 4ος όροφος, Θεσ/νίκη).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά  με τα  γραφεία του Συνδέσμου στο 2310555095, τις ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 18:00 – 20:00.

Στοιχεία Επικοινωνίας

               •  Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 14,

                   Θεσσαλονίκη, ΤΚ. 546 25

               •  Tο γραφείο του Συνδέσμου είναι ανοικτό κάθε
                  Τετάρτη και Παρασκευή τις ώρες 18:00-20:00

               •  Τηλ:  2310 555 095

               •  e-mail: krikath.gr@gmail.com

Επισκέπτες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 257 guests και κανένα μέλος

Χάρτης